Name it kinderkleding

Name it kinderkleding

Name it kinderkleding

Name it kinderkledingEen andere winkel waar ik graag over wilde schrijven is Name it kinderkleding. Een leuke winkel met grote rode letters. De winkel is gemakkelijk te vinden wanneer je over de markt heen loopt. Deze kinderkledingwinkel heeft gelukkig de val van het monumentale pand er tegenover overleefd. Ik kan je vertellen dat anders het straatbeeld niet meer hetzelfde was geweest. Name it kinderkleding is dus gestationeerd naast de traditionele apothekerswinkel en de telefoonzaak. Door zijn grote rood met witte letters is de winkel die alleen kinderkleding verkoopt goed te herkennen.

name it kinderkledingIk zou nooit de winkel binnengelopen zijn als ik niet samen met mijn nichtje was geweest. Ik hoef namelijk zelf geen kinderkleding aan te schaffen. Mijn nichtje is echter nog maar 11 jaar oud en houdt dus erg van winkels specifiek gericht op kinderkleding. De winkels die kinderkleding verkopen hebben een goede marketingstrategie en Name it kinderkleding doet daar aan mee. Zij verkopen aan de linkerzijde van de winkel kinderkleding voor meisjes en aan de rechterzijde van de winkel hangt de kinderkleding voor jongens uitgestald. De winkel Name it kinderkleding heeft een aantal grote posters hangen waar kinderen poseren met de mooiste kleding aan. Ik weet zeker dat mijn nichtje ook wel op zo’n grote poster in een Name it kinderkledingwinkel zou willen hangen. Ik zag haar al wegdromen voor deze mooie foto’s. Daarnaast is het persoon van Name it kinderkleding erg gericht op de meisjes en jongens die de winkel binnenkomen. De verkoopster ging eerst naar mijn nichtje toe om te vragen of ze specifieke wensen had voor ze zich tot mij richtte. Goede strategie. Mijn nichtje voelde zich gezien door de Name it kinderkleding en waande zich al even als ronddwalende puber in de stad. Toen ze iets had uitgezocht vroeg de juffrouw van de winkel of ze het voor haar alvast in een pashokje kon hangen. ‘Graag mevrouw,’ antwoordde mijn nichtje. Die kleine grote dame shopte daarna gewoon even verder in de winkel. Uiteindelijk koos ze nog drie jurkjes uit die allemaal in het pashokje erbij werden gehangen. Of de winkel Name it kinderkleding in de gaten had dat mijn nichtje nog geen geld had voor één T-shirt betwijfel ik. Tijdens het passen werd ze goed verzorgd. Er stond een grote kan limonade en wat Engelse drop.

Ik kan niet anders zeggen dan dat Name-it kinderkleding, de winkel voor kinderkleding in Den Bosch is. Ze scoren voor mij op alles minimaal een 8.0. Ze hebben zich enorm goed gericht op de doelgroep en alles in hun winkel straalt dit uit. Ik weet zeker dat ieder kind even deze winkel wil bezoeken. De volgende keer zal ik mijn nichtje een beetje meesponsoren. Wellicht kan ze dan een van de leuke jurkjes uit de winkel Name it kinderkleding meenemen.

Uncategorized

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~

Artikels

Kalender

  March 2023
  M T W T F S S
  « Apr    
   12345
  6789101112
  13141516171819
  20212223242526
  2728293031